Aktivity

Aqua Hotel je víc než hotel - je to zábava

Užijte si Váš pobyt v Českosaském Švýcarsku naplno. Máme pro Vás připraveny báječné zážitky v našem aquaparku a to nejlepší, co místní krajina nabízí. Pohled na ní zažijete z vodní hladiny, ze skal i koloběžek. Aktivity jsou vhodné pro jednotlivce, skupiny i celé rodiny s dětmi.

Na raftu po Labi a na kole zpět

Poznejte pohádkové scenérie Labského kaňonu nejprve z hladiny Labe a pak ze sedla kola. Proud řeky vás z Děčína ponese k hranicím našich sousedů. Zpět Vás dovede pohodlná cyklostezka, která je stále podél vody.

VÍCE INFO

Via Ferrata Pastýřská stěna s průvodcem

Ojedinělá Via Ferrata Pastýřská stěna přímo v centru města Děčína Vám nabízí 16 cest s různou obtížností. Pro úplné začátečníky bude zkušený průvodce jistotou při pohybu na cestě, pro ty zkušenější rádcem v obtížnějších výstupech.

VÍCE INFO

Tipy na výlet

Českosaské Švýcarsko představuje jednu z nejspektakulárnějších přírodních i kulturních krajin v Evropě. Poznejte jeho pestrost všech tvarů, barev, chutí a překročte hranici i do Českého středohoří a Lužických hor.

VÍCE INFO

Sjezd snů na koloběžkách

Vyzkoušejte dlouhý sjezd z Děčínského Sněžníku na koloběžce. Rozhled je po celou dobu impozantní. Užijete krásné výhledy na zvlněnou krajinu Českého Švýcarska i Českého středohoří.

VÍCE INFO

Prohlídka města a zámku

Víte, kde najdete v Děčíně jelena s hořícím křížem na čele, místo pro 2000 druhů růží, nejstarší vodočet v Evropě a sochy jak na Karlově mostě? Během procházky s průvodcem poznáte historické památky i nahlédnete do života současného města.

VÍCE INFO

V areálu aquaparku

Aquapark Děčín s termální vodou je jeden z největších a nejmodernějších rekreačně sportovních komplexů v Čechách. Unikátní kombinace vnitřní kryté části s venkovním areálem. Oblékněte si plavky, rádi z Vás zde uděláme certifikované „aquaholiky“!

VÍCE INFO